Rit boeken

Rit boeken binnen 24 uur

Heeft u binnenkort een taxi nodig? Boek dan eenvoudig en snel uw taxirit. Of u nu in de omgeving van Eindhoven moet zijn of vervoer naar verdere locatie nodig heeft. Wij brengen u veilig, comfortabel en op tijd naar uw bestemming.

Een prettige rit

Eerlijke prijzen, comfort en persoonlijke service is waar wij voor staan. Wij zorgen voor een prettige rit naar uw bestemming en denken graag met u mee als u speciale wensen heeft. Onze taxichauffeurs staan dag en nacht voor u klaar. Boek vandaag nog uw taxi en laat ons u naar uw plaats van bestemming brengen!

Waarom WilNuTaxi

Hier zijn we goed in

Betrouwbaarheid we zijn heel stipt

Planbare ritten verhoogt de efficiëntie

Professioneel gecertificeerde chauffeurs

Duurzaam modern wagenpark

Persoonlijk service en dienstbaar

5+ ervaring daar gaan we altijd voor

Goed gepland op reis is wel zo voordelig

We richten ons op de taximarkt met planbare ritten. Ritten die vooruit geboekt worden tegen eerlijke prijzen. Taxiritten in Nederland zijn aan de dure kant en wij denken daar verandering in te kunnen brengen.

Door vooraf de rit in te plannen maakt u een voordelige keuze. Gepland op reis moet beloond worden. Daarom hanteren wij voordeligere prijzen wanneer de rit ten minste 24 uur van te voren geboekt wordt. Win-win voor u en voor ons.

Taxi met de menselijke maat​

Het imago van de taxi(chauffeur) kan verbeterd worden door servicegericht en dienstbaar te werken. Hoe? Simpel. Probeer je als chauffeur te verplaatsen in de passagier. Hoe zou jij behandeld willen worden?

Ook als werkgever in de taxibranche is er vooruitgang te boeken. Een medewerker is ons visitekaartje. Als werkgever schep je de juiste voorwaarden en investeer je in goed materiaal. Meedenken, vooruitkijken en klantgericht werken zijn dan vanzelfsprekend.