Ik wil graag naar het

Station

U wil graag naar het station gebracht worden of u komt aan op het station en wil graag naar huis. Onze chauffeurs staan op het afgesproken tijdstip voor u klaar om u van of naar het station te brengen. Zo kunt u onbezorgd uw treinreis ondergaan, geen haast en geen stress.

Reserveren tussen 16 en 22 februari (carnaval)? Neem vooraf contact op en vraag naar de beschikbaarheid.

Op tijd met de trein

WilNuTaxi brengt u als taxi naar of van het station tegen een vooraf vastgestelde prijs. Zo komt u niet voor verrassingen te staan wanneer u uitstapt. Wanneer u online reserveert kunt u aangeven waar we u op kunnen halen en waar we u naar toe mogen brengen. Hier ziet u ook direct de ritprijs en kunt u afrekenen. Betrouwbaar en duidelijk.

Op welk station komt u aan?

U kunt ieder station in ons werkgebied invoeren om naar toe gebracht te worden, maar ook om er opgehaald te worden door WilNuTaxi. De stations in ons werkgebied liggen in Eindhoven, Helmond, Geldrop en Best.

Waarom WilNuTaxi

Hier zijn we goed in

Betrouwbaarheid we zijn heel stipt

Planbare ritten verhoogt de efficiëntie

Professioneel gecertificeerde chauffeurs

Duurzaam modern wagenpark

Persoonlijk service en dienstbaar

5+ ervaring daar gaan we altijd voor

Goed gepland op reis is wel zo voordelig

We richten ons op de taximarkt met planbare ritten. Ritten die vooruit geboekt worden tegen eerlijke prijzen. Taxiritten in Nederland zijn aan de dure kant en wij denken daar verandering in te kunnen brengen.

Door vooraf de rit in te plannen maakt u een voordelige keuze. Gepland op reis moet beloond worden. Daarom hanteren wij voordeligere prijzen wanneer de rit ten minste 24 uur van te voren geboekt wordt. Win-win voor u en voor ons.

Taxi met de menselijke maat​

Het imago van de taxi(chauffeur) kan verbeterd worden door servicegericht en dienstbaar te werken. Hoe? Simpel. Probeer je als chauffeur te verplaatsen in de passagier. Hoe zou jij behandeld willen worden?

Ook als werkgever in de taxibranche is er vooruitgang te boeken. Een medewerker is ons visitekaartje. Als werkgever schep je de juiste voorwaarden en investeer je in goed materiaal. Meedenken, vooruitkijken en klantgericht werken zijn dan vanzelfsprekend.